Sport Camera 4K Ultra HD Tilburg - Goedkope Aanbieding
Uw aanbieding hier? Meld uw site aan! Het is GRATIS. Vergroot uw vindbaarheid. Adverteer GRATIS.
€ 39,95

Sport Camera 4K Ultra HD

Advertentie ID: 18 18/06/2020 304 x gezien

Beschrijving

Sports Camera - 4K Ultra HD - WiFi - 12 Megapixel - 1080P - 2 inch LCD Scherm - Actie Camera - 30 Meter Waterdicht - Zilver.

4K Ultra HD Camera

Deze Actiecamera filmt jouw avonturen in Ultra HD met met een resolutie van 4K en heeft een fotoresolutie van 4.0 megapixels. Je kunt uiteraard ook de foto en video resuloties zelf instellen. Hierdoor worden al je belangrijke momenten haarscherp vastgelegd.

Groothoeklens 170 graden

De opnamen van de camera zijn realistisch door de geavanceerde 170 graden groothoeklens met minimale vervorming. Met behulp van de 170 graden groothoeklens wordt de omgeving van de foto goed in beeld gebracht. Dit is zeer geschikt voor landschapfoto's.


Op het 2 inch LCD beeldscherm zie je wat je filmt en kijk je gemaakte filmpjes direct terug. Daarnaast beschikt de cam over een 4.0 Megapixel camera voor het maken van glasheldere foto's. De eenvoudige bediening bestaat uit 4 knoppen waar je de camera blindelings mee instelt. De knoppen zijn groot genoeg om ze ook met handschoenen te kunnen bedienen.

WiFi Remote

Uiteraard is hij uitgerust met WiFi waardoor het mogelijk is om beelden te verzenden naar een smartphone. Om deze functie te gebuiken kun je de gratis App ( Google Play of Apple App store) dowloaden via de bijgeleverede QR code. Via de App kun je direct je foto's en video's delen met vrienden en familie. De smartphone kan ook gebruikt worden als afstandbediening van de actiecam, zodat je bij het maken van een groepsfoto de camera op een afstand kunt bedienen.

De Actiecamera kan in verschillende talen worden ingesteld, waaronder in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Voor alle talen bekijk ook extra informatie.

Loop functie

Dit is een lus opname functie om de oudste videobeelden automatisch te verwijderen als de opslag vol is met videoclips. Hierdoor gaat geen moment voorbij waarop de action cam niet op neemt.

De video opnamen worden gemaakt in MOV-formaat met een maximale resolutie van 4096 x 2160 pix. Op een PC met een media player kun je de de bestanden afspelen. De camera beschikt ook over een HDMI poort. Via deze ingang kun je een HDMI kabel bevestigen, om je opnames direct op je TV te kunnen afspelen. Je maakt opnames op een micro SD kaart van maximaal 64 GB.

Productvoordelen:

- Tot 30 meter waterdichte behuizing is handig voor het maken van foto's in watersporten.

- 1080P 30fps, 720P 60fps, 4K 10fps videoresolutie, H.264 patroonopnamevideo.

- 170 graden groothoekbeeld, 16 megapixel HD-lens.

- 1050mAh Li-ion verwijderbare batterij, laag stroomverbruik en ongeveer 90 minuten bruikbaar als WiFi open is.

- 2,0-inch LCD-scherm, 320 x 240 pixelresolutie, presenteren en opnieuw uitzenden van prachtige video's.

- Laad de batterij op en krijg tegelijkertijd een video.

- Ondersteunt 64G-geheugenkaart (niet inbegrepen)

Fysieke winkel in Tilburg: ja
Online winkel vanuit Tilburg: ja
Type advertentie: goedkope aanbieding
Openingstijden op de site: op afspraak.

    Contact adverteerder