Bluetooth SIRI Carkit Tilburg - Goedkope Aanbieding
Uw aanbieding hier? Meld uw site aan! Het is GRATIS. Vergroot uw vindbaarheid. Adverteer GRATIS.
€ 20,95

Bluetooth SIRI Carkit

Advertentie ID: 8 18/06/2020 362 x gezien

Beschrijving

Bluetooth 4.1 EDR SIRI Carkit - Bereikbaar onderweg - Handsfree Bellen - Veilig achter het stuur!

Zit jij dagelijks veel in de auto terwijl je nog even die ene klant terug wilt bellen voor de deadline van morgen? Of ben je later thuis door wegwerkzaamheden en wil je dat je partner even laten weten? Dankzij de bluetooth carkit wordt dit een stuk gemakkelijker. Zo kun jij ongestoord met de juiste persoon bellen terwijl jij met twee handen de weg in de gaten kunt blijven houden. Op die manier bescherm je je eigen veiligheid en voorkom je enorme boetes.

Wat zijn de voordelen van de bluetooth carkit? Allereerst is de carkit handig te installeren en bedienen. Maak je dus geen zorgen als je twee linkerhanden of a-technisch bent. Daarnaast kun je een luidspreker op meerdere telefoons aansluiten, is er een ingebouwde luidspreker en microfoon, en is er ruisonderdrukking. Zo weet je zeker dat je een prettig telefoongesprek kan voeren en dat je gesprekspartner je goed kan verstaan. De carkit heeft ten slotte een speakerphone waarmee je gemakkelijk een gesprek kan beginnen, beantwoorden of beëindigen.

Niet onbelangrijk zijn de verdere specificaties van het product. Dankzij een goede batterij heb je een gemiddelde gesprekstijd van plus minus 16 uur en een standby-tijd van maar liefst 1000 uur maximaal. Daarmee kun jij enorm veel telefoongesprekken voeren en hoef je hem niet iedere dag op te laden. Is je bluetooth carkit toch leeg, dan laadt je hem binnen twee tot drie uur weer volledig op. Na werktijd of na een heerlijke nachtrust is jouw bluetooth carkit dus weer klaar voor gebruik.

Bluetooth V4.1 + EDR, ruisonderdrukking, laag stroomverbruik, superieure prestaties. Geniet van duidelijke telefoontjes en prachtige muziek.

U kunt tegelijkertijd twee telefoons verbinden via SIRI of Bluetooth. Beschikbaar om alle oproepen te beantwoorden en te ontvangen met elke Bluetooth-smartphone en iPhone.

Zoek jij een handige carkit die zorgt voor je veiligheid, snel gebruiksklaar is, makkelijk in gebruik is en enorm veel voordelen heeft? Dan is de bluetooth carkit dé oplossing.

Fysieke winkel in Tilburg: ja
Online winkel vanuit Tilburg: ja
Type advertentie: goedkope aanbieding
Openingstijden op de site: op afspraak.

    Contact adverteerder